• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Брускети са бундевом и козјим сиром

Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Остало
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Доручак
  • Прилика: Доручак
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Брускети са бундевом и козјим сиром
Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 5 ком. белог лука
  • бибера
  • 300 г бундеве
  • 2 г чили праха
  • 100 г козијег сира
  • 10 мл маслиновог уља
  • 2 г жалфије
  • со
Брускети са бундевом и козјим сиром
Припрема

Zagrejte rernu na 200 stepeni. Očistite bundevu i isecite je, pa je poređajte na pleh za pečenje. Ubacite pet čenova belog luka, dve grančice žalfije, kašičicu čilija, posolite i pobiberite, prelijte sa malo maslinovog ulja. Promešajte rukama i stavite u rernu da se peče oko 40 minuta dok bundeva ne porumeni. Isecite hleb na parčad, premažite kozjim siorm, a preko stavite bundevu. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак