• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Јунеће месо у тортиљи са сиром и зеленом салатом

Средње
Висок
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Шпанска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Јунеће месо у тортиљи са сиром и зеленом салатом
Средње
Висок
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 1 Порције +
  • 2 ком. белог лука
  • 1 ком. бибера
  • 200 г јунећег меса
  • 100 г крављег сира
  • 2 г зачинског биља
  • 1 г со
  • 15 мл уља
  • 1 ком. тортиља
  • 100 г зелене салате
Јунеће месо у тортиљи са сиром и зеленом салатом
Припрема

U tiganj stavite malo ulja, pa dodajte juneće meso koje ste prethodno isekli na tanke trake. Dodajte biljni začin, so, biber i dva čena iseckanog belog luka. Povremeno dodajte malo vode kako meso ne bi zagorelo. Nakon sat vremena, kada meso omekša, možete ga skloniti sa vatre da se malo ohladi. Operite zelenu salatu i iseckajte sir na komade. U kalup za kolač kao na fotografiji stavite tortilju i stavite je da se zagreje dva- tri minuta minuta u zagrejanoj rerni. Nakon toga izvadite tortilju i dodajte meso, zelenu salatu i komadiće sira. Uživajte u ovom lepom i ukusnom obroku. Priajtno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак