• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Бесплатна достава у термину који сами бирате
  • Брза куповина
  • Спискови  

До пре само неколико недеља, многи су маштали како би било сјајно да макар један дан у седмици могу да раде код куће. Сада, када су наши домови постали и наше канцеларије, на видело су изашли и изазови рада у својој кући. Уколико имате „симптоме“ недостатка мотивације и организације, па и утисак пада ваше продуктивности, не брините! Уз наших пар једноставних савета унећете „радну атмосферу“ у свој дом за трен ока.

Када сте у канцеларији нормално је да устанете од стола и одете до колеге, продавнице или на ручак, али када сте у кући, мање је разлога за то. Међутим, то не значи да не треба да правите паузе за ручак, кратко истезање, време на вашим друштвеним мрежама и ужину. Можете искористити и прилику да се засладите уз Јаффа наполитанке и пошаљете код са паковања на 2222 и освојите Металац чинију!

Важно је бити посвећен послу, али и од посла одморити, како бисмо сутра опет могли да будемо на истом нивоу. Држите се „радног времена“ код куће и одложите лап топ и друге ствари везане за посао. Одвојите време за давно одлагане хобије или филмове које желите да погледате, а уколико сте имали напоран дан, Jaffa Cakes и Pepsi су ту да вам поправе расположење за остатак вечери! 

На послу се међу колегама увек тражи нешто слатко. Поготово после ручка уз кафу, како бисте имали концентрације за преостале обавезе и планирање наредног радног дана. Сада, у кућним условима, слатке тренутке уживања у Плазма Коцки поделите са вашим најмилијима.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак