Maxi logoMaxi logo

undefined

По категорији

По теми

Затвори
Одавно се зна да је хигијена пола здравља. У новонасталој ситуацији, ова изрека добија још више на значају, па сваког дана бар неколико пута чујемо или видимо подсетник на важност одржавања личне хигијене, пре свега, редовним прањем руку. Међутим, пођеднако важна јесте и хигијена дома, па су предстојеће пролећно чишћење и више времена које проводимо код куће додатни разлози да се све у кући заблиста! Како бисмо вам, поред већ познато добре и широке понуде, помогли у томе, за вас смо припремили пар савета.
Са доласком пролећа време је и да се замени гардероба у вашем плакару. Потребно је да се ваши џемпери, капути и други комади одложе до следеће зиме, а како би одмах били спремни за ношење, чисти и миришљави, за савезнике вам препоручујемо Ариел прашак и Ленор омекшивач.
Знамо да понекад мушкарци нису увек одушевљени кућним пословима и пролећним чишћењем, али они могу учествовати на други начин. Како не би одмагали, наш савет јесте да се у овом пролећном чишћењу посвете својој бради уз Gillete производе.