• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Достава у временским оквирима од 2 сата
  • Брза куповина
  • Спискови  

Уколико сте мотивисани да развијате каријеру у нашој компанији и желите да постанете део нашег тима, погледајте отворене позиције на нашим страницама: Линкедин, Инфостуд, Делез Србија и аплицирајте. Увек смо отворени за свеже идеје и иновације и радујемо се Вашим пријавама!

Наши регрутери раде на томе да одаберу кандидате које би се најбоље уклопили у наш тим. Наш тим је разнолик, и постаје све бројнији. Уколико Ваш профил одговара ономе што тражимо у самом конкурсу, можете очекивати наш позив! И није истина да ЦВ гледамо само 8 секунди. Сваку пријаву погледамо детаљно, након чега све кандидате који пролазе у следећи круг контактирамо, а оне који нису успели – обавестимо да се за сада процес селекције завршава.

Пре него што се упознамо, биће потребно да урадите тестове личности и општих способности. Тестови нису тешки, а помажу нам да стекнемо иницијални утисак о вама. Уколико успешно прођете овај круг, следи интервју базиран на компетенцијама.

Желимо да се боље упознамо. На интервјуу од Вас очекујемо да будете искрени и мотивисани, покажете своја знања и на који начин можете допринети као члан нашег тима, а ми ћемо се потрудити да Вам дамо више информација о самој позицији и тиму за који аплицирате, пренесемо позитивну енергију која влада у нашој компанији и представимо нашу културу и вредности.

На овом, како га ми зовемо - финалном разговору, имаћете прилику да разговарате са колегом који ће Вас водити уколико постанете део нашег тима. На овом разговору разговарамо мало више о Вашим знањима, искуству, гледамо како бисте решили изазове које Вам представимо, али исто тако желимо да упознате људе са којима ћете блиско сарађивати, а уколико будете имали додатна питања, ово је прилика да сазнате све одговоре!  

Уколико одлучимо да баш Ви постанете део нашег тима, неко од регрутера ће Вас контактирати и  представити понуду која осим дужности посла укључује компензације и бенефиције које наша  компанија пружа. Радујемо се новим идејама и успешној сарадњи. Добродошли у Делез тим!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак