• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Достава у временским оквирима од 2 сата
  • Брза куповина
  • Спискови  

Праксе

У свом раду велику пажњу поклањамо младима са мало или без радног искуства, којима кроз различите програме стратешког запошљавања, пружамо прилику да стечена теоретска знања увежу са практичним, усвоје нова знања и вештине и добију прилику да своју професионалну каријеру започну у интернационалној компанији и динамичном окружењу малопродаје.

Желите ли да се пријавите за стручну праксу?

Дипломцима високих школа и факултета свих профила нудимо прилику за обављање праксе у трајању од 3 x 2 месеца у једном од сектора у оквиру Службе подршке или у неком од наших малопродајних објеката. Уколико сте заинтересовани за овај вид праксе у нашој компанији можете се пријавити током целе године попуњавањем онлине упитника на линку: http://posao.delhaize.rs (на првој страници упитника у пољу отворени конкурси одабрати опцију „Општи конкурс“, а у пољу врста ангажмана „Пракса“)

Програм плаћене праксе

Програм плаћене праксе намењен је студентима Економског, Саобраћајног, Филозофског , Пољопривредног и Факултета организационих наука, као и студентима факултета сличних усмерења, који добијају прилику да шест месеци проведу у неком од сектора компаније. Услов је да студенти имају максимум 2 испита до завршетка основних или мастер студија и жељу да континуирано уче и развијају се. Програм креће у новембру сваке године.

Искуства ваших колега који су прошли кроз програм стручних пракси можете видети у следећем видеу:

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак