• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Достава у временским оквирима од 2 сата
  • Брза куповина
  • Спискови  

Мотивација наше компаније Делхаизе и свих запослених јесте да сваког дана, заједно, доносимо свежу инспирацију за бољи живот својих драгих потрошача. Стално стремимо ка унапређењу квалитета свежих намирница, али и самог искуства куповине у својим објектима. Стога, отварамо нове продавнице широм земље, а постојеће стављамо у ново рухо, са једним циљем – бити идеалан комшија и место на ком ћете ви, али и ми када са послом завршимо, пронаћи све што нам је потребно за себе и своје породице. У условима ванредне ситуације не одступамо од вредности квалитета и безбедности производа које годинама негујемо, па су мере хигијене подигнуте на највиши могући ниво  и то у свим фазама складиштења, транспорта и продаје у радњама. Такође, увели смо и нова правила хигијенског одржавања и дезинфекције радњи, чиме додатно обезбеђујемо сигурност производа и својих потрошача и потврђујемо схватање озбиљности ситуације и своје улоге у њој.

ОМИЉЕНИ СУПЕРМАРКЕТ У СРБИЈИ
 
Потрошачи нас већ годинама препознају као свој први избор и истичу Маџи као њихову препоруку за сваку куповину што нас чини изузетно поносним на сав уложен труд. Међутим, титула омиљеног супермаркета у Србији носи и велику одговорност и обавезу да наставимо да побољшавамо наш комшијски „статус“, ширину и квалитет асортимана у нашој понуди и нашим купцима останемо прва асоцијација за најбољу куповину. Квалитет наше услуге сваког дана унапређујемо захваљујући централизованом систему праћења рекламација у свим тачкама процеса што нам омогућава да пратимо и адекватно реагујемо на захтеве свих наших потрошача. 

ШАМПИОН СВЕЖИНЕ
 
Заједно са својим потрошачима делимо велику љубав према храни. Зато нам је од изузетног значаја да квалитет свежег воћа и поврћа из наше понуде буде беспрекоран. Свака воћка и поврћка пролази низ ригорозних анализа и пре него што стигне у вашу најближу радњу, а предмет строге контроле су и наши добављачи и услови производње. Проверу безбедности и квалитета спроводе наши стручни тимови састављени од искусних технолога и ветеринара који су у тесној сарадњи са акредитованим лабораторијама и институтима у земљи. Такође, лабораторијске анализе и друге контроле у радњи, као и температурна мерења гарантују безбедност и поштовање услова чувања хране. У случају било каквих одступања, систем повлачења производа је способан да их повуче из продаје у најкраћем року.

Наша преданост у овом процесу је препозната и поверењем наших потрошача и зато производи са наше пијаце носе титулу шампиона свежине!
 
 

ЗНАТЕ ШТА КУПУЈЕТЕ
 
Поред свежег воћа и поврћа, наши потрошачи увек могу да рачунају да ће у радњама пронаћи свеже месо, паковано или у ринфузу, гарантоване свежине, квалитета и порекла. Заслуге за ове атрибуте намирница иду нашим колегама из контроле квалитета, техничарима, ветеринарима, месарима и продавцима чија предана контрола тече кроз читав животни циклус производа. Она почиње од фарми самих произвођача где смо први у Србији почели са спровођењем провере свежег меса, млека и јаја везане за испуњавање захтева добробити самих животиња. Контроле се настављају у дистрибутивном центру и завршавају се у самој радњи ригорозном пријемном контролом. Њихов рад има кључан значај за нас, како бисмо били сигурни шта продајемо, и вас, како би увек знали шта купујете, јер ви, наши верни потрошачи, оцењујете квалитет! 

У једно можете остати сигурни – ви, као наш први и најважнији комшија, ћете увек бити у центру пажње. На нашим рафовима ће вас увек чекати свежи, приступачни и разноврсни производи провереног квалитета. У нашој радњи ћете увек наћи љубазне продавце и куповину у којој ћете уживати. А како бисмо остали најбољи комшија у будућности ћемо дати све од себе да на нове и иновативне начине својим потрошачима понудимо нешто свеже сваког дана!
 

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак