Maxi logoMaxi logo

undefined

По категорији

По теми

Затвори

 

ХЛЕБИЋ

Драге маме, драго нам је што можемо да вам представимо Хлебић - нов хранљив производ за ваше малишане. Направљен по специјалној рецептури, Хлебић је одличан извор влакана, а карактерише га низак садржај масти и шећера. За укусан почетак дана или здраву ужину, изаберите Хлебић и уживајте у веселим тренуцима са вашим клинцима.

 

Можете га сећи на танке парчиће, тостирати или служити уз свежу салату од парадајза, краставца и младог сира. Хлебић употпуњује сваки ваш оброк како бисте били премни за све изазове који доноси нови дан. Пријатно!

 

ТОНУС

Драги спортисти, стигао је Тонус, нови протеински хлеб Маџи пекаре.  Знамо колико спортски живот може бити захтеван, па смо осмислили иновативну рецептуру за све вас чији стил живота захтева правилну и избалансирану исхрану. Захваљујући специјалним састојцима, Тонус хлеб утиче на изградњу мишићне масе и смањење телесне тежине. Ваша доза здраве енергије!

 

Одлично се слаже са поврћем које можете исећи на комадиће, прелити маслиновим уљем и премазати на парчиће Тонус хлеба. Савршени оброк када вам треба нешто на брзака, хранљиво, а опет лагано. Тонус хлеб - ваша доза здраве енергије!

 

ОРГАНСКИ ХЛЕБ

Водите рачуна о здравој исхрани, али не желите да доводите у питање укус и квалитет? Ми имамо решење. Представљамо вам новитет наше Макси Пекаре, органски хлеб са 50% зрна пшенице, направљен од најквалитетнијих састојака, органског брашна и уља, без адитива.

 

Више не морате да бројите парчиће и рачунате калорије. Уз органски хлеб, слободни сте да уживате у омиљеном и незаобилазном додатку сваком јелу! У комбинацији са укусном салатом или пикантном чорбом од поврћа – једноставно савршен!