Here is Product Details Sticky Short Info
In
Bezglutenska tamna mesavina,1kg
Ovaj proizvod više nije u ponudi
Bezglutenska tamna mesavina,1kg
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 1612.09 kJ | kJ |
Total masti | 3 g | g |
Ugljeni hidrati | 57.88 g | g |
od kojih su šećeri | 1.65 g | g |
Energija kcal | 384.4 kcl | kcl |
So | 0.02 g | g |
Belančevine | 9.68 g | g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 1612.09 kJ | kJ |
Total masti | 3 g | g |
Ugljeni hidrati | 57.88 g | g |
od kojih su šećeri | 1.65 g | g |
Energija kcal | 384.4 kcl | kcl |
So | 0.02 g | g |
Belančevine | 9.68 g | g |
Sastojci
Brašno od prosa (40%), brašno od heljde (20%), pirinčano brašno, kukuruzno brašno, brašno guar pasulja
Sastojci
Brašno od prosa (40%), brašno od heljde (20%), pirinčano brašno, kukuruzno brašno, brašno guar pasulja
Alergeni
Ne sadrži: Soja, Gluten
Alergeni
Ne sadrži: Soja, Gluten
Dobavljač
ALEKSANDRIJA FRUSKA GORA DOO
Dobavljač
ALEKSANDRIJA FRUSKA GORA DOO
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Potrebni sastojci za hleb: 300g tamne gotove smeše, 20g pekarskog kvasca, kašičica soli, jedan prašak za pecivo, kašika šećera, 25ml ulja, 300ml mlake vode. PRIPREMA: Prvo sipati suve sastojke, blago ih izmešati, pa dodati ulje. Postepeno dodavati vodu i utiti mikserom, dok testo ne bude penasto. Potom dobijeno testo izliti u prethodno podmazan kalup ili tepsiju sa dubljim ivicama i ostaviti na toplom 40 minuta da naraste. Hleb peći u zagrejanoj pećnici na 230 stepeni, oko 30 minuta, dok se ne dobija korica svetlo braon boje
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Potrebni sastojci za hleb: 300g tamne gotove smeše, 20g pekarskog kvasca, kašičica soli, jedan prašak za pecivo, kašika šećera, 25ml ulja, 300ml mlake vode. PRIPREMA: Prvo sipati suve sastojke, blago ih izmešati, pa dodati ulje. Postepeno dodavati vodu i utiti mikserom, dok testo ne bude penasto. Potom dobijeno testo izliti u prethodno podmazan kalup ili tepsiju sa dubljim ivicama i ostaviti na toplom 40 minuta da naraste. Hleb peći u zagrejanoj pećnici na 230 stepeni, oko 30 minuta, dok se ne dobija korica svetlo braon boje
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Premium tamna gotova smeša od heljde i prosa, bez dodatog skroba, prirodno bez glutena 1 kg
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Premium tamna gotova smeša od heljde i prosa, bez dodatog skroba, prirodno bez glutena 1 kg