• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Достава у временским оквирима од 2 сата
  • Брза куповина
  • Спискови  

Наш тим

Mi smo tim od preko 12.000 članova! Trudimo se da svakodnevno ulažemo u lični razvoj svakog našeg člana, trudeći se da svima obezbedimo sigurno i zdravo radno okruženje, pružimo stabilnost i olakšamo svakodnevni posao. Stalo nam je do svakog od članova. Uvek sveži, uvek blizu vas!

Дијана Росић, Заменик пословође. Дијана је у нашем тиму већ 3 године где нам се придужила као стипендиста и наставила да расте до позиције заменика пословође. За свој посао каже да је веома динамичан и изазован и што је најважније никада досадан. Сматра да је наш тим пре свега једна школа – школа трговине. Када није на послу, Дијана је у природи где ужива у шетњама или је на неком новом путовању.

Владимир Вујовић, Руководилац одељења стратегије, управљања пројектима и континуитета пословања. Влада је са нама од 2014. године, како он каже – пуних 5 година. За своју позицију сматра да је занимљива због тога што му омогућава да ради на задацима чији су ефекти веома видљиви, јер директно мењају компанију на боље, а изузетно га испуњава то што ради у тиму врхунских професионалаца у коме владају знање, поверење, међусобна подршка и добра енергија. На питање зашто је добро радити у нашем тиму каже да је разлог тај што се навикавате на брзи темпо живота и рада у коме учите, покушавате, грешите, мењате се, срећете вештије и паметније од себе и растете у сваком смислу. Делхаизе Сербиа у једној реченици за Владу је део интерконтиненталног шареног мозаика са пуно добрих људи спремних да поделе знање и енергију. Влада ужива у спорту, највише када се њиме бави, где у фокус ставља борилачке вештине свих врста.

Милана Мајкић, Media Monetization Team Manager. Наша Милана са нама је скоро 3 године, а свој пут започела је кроз наш интернационални програм за младе. За свој посао каже да је јако занимљив, динамичан и другачији сваки дан. Оно што је мотивише јесте што свакодневно унапређујемо пословање, а све у циљу што бољег искуства куповине наших купаца. Ако би једном реченицом описала свој посао, рекла би да је занимљив јер је јако креативан са једне стране и предузиначки са друге. Најјача страна нашег тима за Милану је могућност за учење и напредовање. Поред маркетинга, Милана воли пливање, трчање, тенис, позориште и добре књиге.

Игор Машић, Category Menadžment Asistent. Игор је део нашег тима 4 године које је провео развијајући се у сектору Ланца снабдевања, а од недавно део Комерцијалног сектора, на позицији ЦМ Асистент. Како је имао прилику да расте кроз два различита сектора, за свој посао каже да је јако динамичан, неизвесан, самим тим и занимљив, да сваки нови дан доноси неко ново знање, искуство и могућност за развијање. Делхаизе је за Игора сигуран пут ка успеху, а описује наш тим као квалитетно окружење, где посао може да се научи на најбољи начин. Поред свог посла, добар је и на кошаркашком терену, а ужива у филмовима и изласцима са друштвом.

Верица Ловић - Николић, Координатор на одељењу готових јела. Већ 7 година Верица је део нашег тима, а свој посао види као активност која је испуњава, највише због позитивне комуникације и интеракције са купцима и добре атмосфере у сарадњи са колегама. Рад у Делезу воли због могућности које пружа, али и прилике да расте заједно са системом. Слободно време проводи активно, те ужива у плесу или пливању.

Филип Нешић, Менаџер одељења Интернет продаје. Филип је у нашем тиму већ 9 година, а за свој посао каже да му је јако занимљив и изазован зато што је интернет продаја нова грана трговине која се тренутно у свету најбрже развија и чини један од главних стубова дигиталне трансформације сваке компаније. Наш тим описује као место пуно прилика за учење и развој, које је поред тога динамично и изазовно. Пореди Делхаизе са једним великим, променљивим екосистемом који вас стално мотивише да се мењате и еволуирате. Када не размишља о интернет продаји – Филип време проводи са породицом, пријатељима и својим псом. 

Милица Поповић, Менаџер за корпоративне комуникације. Милица је задужена за комуникације, за које каже да су занимљиве зато што кроз њих сваког дана научи нешто ново о послу, истовремено упознајући себе. Рад у ПР-у је сам по себи интензиван, а малопродаја га чини још динамичнијим и самим тим се очекује висок ниво посвећености наглашава Милица. Делхаизе описује као место где је заволела свој посао и место где сваког јутра пије кафу са драгим људима, али и као компанију која даје прилику за рад и учење у глобалном окружењу, која вреднује и преознаје залагање и посвећеност. Ван посла Милица користи сваки слободан дан да путује, упознаје нове људе, културе, а дане у Београду проводи са најближима. Када причамо о путовањима – она обожава далеке дестинације и упознавање истих јер је чине потпунијом и квалитетнијом. Исто тако, ужива у уметности, моди и у дизајнирању одеће.:) 

Дарко Џогаз, Менаџер транспорта. Кренуо је малим корацима, кроз наш талент програм Ретаил Манагемент Траининг, а након 7 година као Менаџер транспорта каже да му је и даље сваки дан нови изазов, прилика за нова решења  и нова знања. Динамичност је за њега кључни аспект посла који га покреће да свакодневно ради на унапређењу услуге коју заједно са тимом пружа нашим продавницама. За рад код нас каже да пружа одличну прилику за развој, усавршавање и напредовање јер је Делхаизе окружење са изузетно стручним кадром који је прилика је за добру размену знања И идеја које доприносе развоју посла али И сопственом развоју. Делхаизе Сербиа – одговоран послодавац оријентисан на људе и њихов развој. Дарко иначе ужива у друштву пријатеља и породице, шетњама у природи и спортским активностима.

Катарина Веселиновић, Вођа смене. Катарина је поносни члан нашег тима већ 17 година и каже да је чар њеног посла у раду у великом тиму и суочавању са свакодневним изазовима. Наводи да је посебно испуњава чињеница да има прилику да учествује у различитим активностима који могу да донесу добробит како компанији тако и купцима. Делхаизе описује као систем који се брине о људима, који свакоме пружа могућност да напредује и да да свој допринос. У слободно време, Катарина своју енергију усмерава ка породици, пријатељима и опуштању у природи или уз добру представу.

Ивана Ивановић, Category Menadžer Нешто више од две године Ивана је део нашег тима, а свој посао види као могућност да сваког дана мењате навике купаца, креирате нове и едукујете их. Каже да је интересантно када схватите да сте део свакодневице хиљаде људи и да сте у могућности да им улепшате дан када пронађу свој омиљени производ на полици или открију нови. Делхаизе је за Ивану место сталне инспирације, учења и напредовања у сваком погледу, али и хумора са којим се све лакше и лепше обави. Она такође воли да трчи, путовања су њена страст, а мирна лука којој се увек враћа су њени пријатељи и породица, јер се ту осећа најсигурније и најсрећније.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак