• Брза куповина
  • Спискови  

Кредит, важење СИМ картице

 
Кредит
 
Ваш Маџи мобиле кредит можете проверити бесплатним позивом кода *151# или позивом корисничког сервиса на 068 51234 и одабиром опције 2 говорног аутомата.
Ваш кредит можете једноставно допунити електронском допуном у Маџи, Схоп&Го И Мини Маџи продајним местима широм Србије, као и на сваком киоску, пумпи или другом продајном месту у Србији које има могућност електронске допуне. Једноставно реците продавцу свој број телефона и износ који желите да уплатите. За неколико тренутака Ваш рачун биће допуњен. Кредит можете допунити у износу од 200 до 5 000 динара.
 
Важење кредита
 
Стандардни кредит на картици траје три месеца од датума када је допуњен. Сваки пут када допуните кредит, важење кредита се продужава за нова 3 месеца. Рок важења кредита можете проверити бесплатним позивањем кода *151#.
 
Важење СИМ картице
 
Ваша СИМ картица важи 13 месеци од датума када је активирана. Сваки пут када допуните кредит, важење СИМ картице се продужава за нових 13 месеци.
Ако не уплатите допуну више од 3 месеца, сав кредит и бонуси које имате истичу и у наредних месец дана омогућен Вам је само долазни саобраћај (у оквиру националног саобраћаја), не и одлазни (дакле, можете да примате позиве, али су одлазни позиви онемогућени, можете да примите СМС, али не и да шаљете). У овом периоду можете позивати само хитне службе и Кориснички сервис (без могућности разговора са агентом). Ако након истека месец дана од када Вам је онемогућен одлазни саобраћај не уплатите кредит, односно четири месеца од уплате последње допуне, СИМ картица прелази у статус мировања - не постоји могућност ни долазног ни одлазног саобраћаја, као ни позива ка Корисничком сервису. Ако хоћете да реактивирате СИМ картицу из статуса мировања, потребно је само да са другог броја позовете Кориснички сервис. Након реактивације биће Вам омогућен долазни саобраћај, а по допуни кредита и све остале Маџи мобиле услуге.
Све што је потребно да урадите је да уплатите допуну и поново ћете моћи да уживате у Маџи мобиле услугама.
Ако је прошло више од 13 месеци од последње допуне, закључићемо да не користите СИМ картицу. Она ће истећи и нећете више бити у могућности да користите тај број.
 
Заменске СИМ картице
 
Уколико изгубите или се нешто деси Вашој Маџи мобиле СИМ картици у периоду њеног важења, можете бесплатно преузети заменску СИМ картицу у свим продајним објектима са списка.
Услугу пружа Вип мобиле д.о.о. Нови Београд
Регистрација Маџи мобиле препаид корисника
Маџи мобиле препаид корисници имају могућност да региструју свој број у свим Вип мобиле центрима широм Србије. Све регистроване Маџи мобиле препаид картице могу без сметње добити заменску картицу са истим бројем у случају губитка или крађе.
Услугу пружа Вип мобиле д.о.о. Нови Београд
 

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак