• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR

Најчешћа питања

Шта је то LEGO лојалти програм?

LEGO лојалти програм је програм којим компанија Delhaize Srbija жели да награди своје лојалне купце могућношћу да  квалитетне и атрактивне производе купе по сниженим ценама. Свакодневном куповином у Maxi, Tempo i Shop&Go продавницама, купци остварују право на једну или више налепница у складу са механизмом. 
LEGO лојалти програм траје од 1.11.2019. до 11.3.2019, до када се могу купити LEGO производи у свим Maxi, Tempo i Shop&Go продавницама, док ће се издавање налепница вршити до 31.1.2020.
 

Како се сакупљају налепнице?

Свакодневном куповином у MAXI, Tempo i Shop&Go продавницама стичете право на једну или више LEGO налепница и то у складу са следећим механизмом:
За сваки рачун у износу од 800 дин, купац добија једну налепницу, за рачун од 1600 РСД, купац добија две налепнице итд.
Плаћањем VISA картицом, број налепница се дуплира.
Са сакупљених 10 налепница стичете право да по сниженој цени купите један од производа из LEGO лојалти асортимана
 

Да ли могу да купим LEGO сет по регуларној цени, без сакупљања налепница?

LEGO артикли се могу купити по регуларној цени , без сакупљања налепница и то у свим Maxi, Tempo i Shop&Go 

Сакупио сам 10 налепница, међутим продавница у којој свакодневно купујем нема на стању LEGO сет који желим да купим. Коме да се обратим?

Уколико Maxi, Tempo i Shop&Go продавница у вашем комшилуку тренутно нема на стању артикал који желите да купите, предлажемо да потражите производ у још некој од наших продавница.
Такође, уколико желите да за вас проверимо који објекат има на стању артикал који желите да купите, пишите нам на potosaci@delhaize.rs
 

Сакупио сам LEGO налепнице, међутим у продавници је нестало купона и немам где да их залепим.

Уколико сте сакупили 10, 20 итд. налепница, а у продавници у којој свакодневно обављате куповину је тренутно нестало LEGO купона, не брините, колеге касири ће вам омогућити куповину LEGO артикала по сниженој цени, уколико на каси приложите довољан број налепница за куповину једне или више LEGO кесица.

Куповином сам остварио право на налепнице, али их тренутно их нема у продавници.

Уколико се деси да је Maxi, Tempo i Shop&Go продавница у којој свакодневно обављате куповину тренутно остала без налепница, те касир исте не може да вам изда, не брините. 
На нефискалном исечку свог рачуна можете видети колико сте налепница остварили својом куповином. Такође, уколико у истом тренутку желите да обавите куповину, битно је да у збиру покажете касиру 10 налепница (купон са залепљеним налепницама + нефискални исечак). Уколико не желите одмах да да обавите куповину, неопходно је да касир потпише нефискални исечак који ћете искористити накнадно за куповину LEGO производа по сниженој цени.
 

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак