Maxi logoMaxi logo

undefined

По категорији

По теми

Затвори
Раздобље социјалног дистанцирања и самоизолације донело је много изазова, а једно од главних питања јесте како одржавати везе са пријатељима и породицом током овог периода. Како бисте остали у контакту са својим друштвом и проводили време са њима, чак и у изолацији за вас, смо припремили идеје и активности за уживање са пријатељима. 
У некој затуреној кутији или скривеном фолдеру на рачунару сигурно вас чекају старе фотографије вас и ваших пријатеља. Обрадујте их давно заборављеним фотографијама које ће покренути причу о бројним темама и анегдотама из школских дана!
Сви смо научили да окупљање људи на једном месту није препоручљиво. Зато искористите могућности видео позива са друштвом, или пак неким пријатељима из иностранства. Сигурни смо да постоји много тема за разговор!
Све прође, па ће и самоизолација и најбоље је да те дане дочекате спремни! Са пријатељима испланирајте где ћете прво изаћи када све прође, покрените тему о никад оствареном заједничком путовању и другим активностима са својим друштвом о којима већ дуго размишљате.
Уколико сте фан друштвених игара, окупите ваше пријатеље на „партији“ ремија, монопола или јамба, а како би ваше вече учинили интересантнијим, са вашим пријатељима припремите омиљене коктеле за које ће Ред Булл бити неизоставан састојак!
Док дочекамо тренутак да угледамо бармена у нашој близини и попијемо неки омиљени коктел или пиће, предлажемо вам да се опробате у миксологији код куће са једноставним коктелима које можете направити од састојака који су вам лако доступни. Виски углавном пијемо чист или са ледом, али можете испробати и следеће комбинације: Ballantine’s Finest 50мл + Kоkа Kола + лимета или Jameson 50мл + Сприте + лимета, и наравно доста леда. Ако нисте љубитељ коктела са вискијем, ту су незаобилазни класици са џином и вотком: Beefeater џин 50мл + тоник + лимун или Абсолут вотка 40мл + кисела вода + лимета, и доста леда. Укључите Зоом, позовите пријатеље и похвалите се новим умећем. Живели!