• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR

Регистрација
 
Како бисте куповани на Maxi online продавници, потребно је да направите налог. Налог на маxи.рс вам омогућава да поред онлине куповине уживате и у другим бенефитима као што су креирање спискова прозвода за лакшу и бржу куповину. Такође, пријавом за добијање неwлеттер-а ћете увек бити у току са свим нашим актуелним акцијама и промоцијама.
 

Додавање производа у корпу
 
Ради боље прегледности производи су подељени у више категорија и подкатегорија где су вам на располагању и неколико опција сортирања и филтрирања производа. Поред тога, уношење жељеног термина у поље за претрагу још један је од начина како да једноставно пронађете производ који желите.
 

Квалитет производа
 
Квалитет прозвода који ће вам бити испоручени преко Maxi online продавнице је исти као и квалитет производа у нашим продавницама. Како бисмо осигурали да до вас стигну најсвежији производи, артикли из категорија свеже месо, воће, поврће и сва роба која се чува на температурном режиму се комисионирају на дан испоруке. Роба са температурног режима се транспорутује у специјалним термо-бокс кутијама како би хладни ланац остао непрекинут до вашег прага.
 

Врсте услуга
 
Производе поручене преко maxi.rs можете добити на жељену адресу ако одаберете опцију Достава на адресу или их можете преузети у једној од одабраних продавница уколико се определите за опцију Преузимање у радњи.
 

Термини за доставу/преузимање поруџбине
 
Термин за доставу/преузимање бирате сами. Саветујемо вам да на самом почетку куповине одаберете жељени термин како бисте видели који термини су слободни. Термин можете одабрати и до 7 дана унапред, а на располагању су вам 4 термина дневно. Испорука се врши сваким радним даном и суботом од 9ч до 21ч у следећим терминима:
9ч-12ч
12ч-15ч
15ч-18ч
18ч-21ч
 

Минимална вредност корпе
 
Минимална вредност корпе је 3000 рсд за доставу на одабрану адресу и 2000 рсд за преузимање поруџбине у радњи.
 

Начин плаћања

Поручена роба се плаћа поузећем. Код доставе на адресу своју поруџбину можете платити готовином или платним картицама, док се у случају преузимања у радњи плаћање врши искључиво платним картицама. Купци регистровани као правна лица имају и могућност вирманског плаћања.
 

Процес поручивања

Након што сте додали све жељене производе у корпу, обабрали врсту услуге, термин за доставу/преузмање и начин плаћања, само још један клик вас дели од завршетка процеса поручивања. Након тога, на вама је само да сачекате своју испоруку на жељеној адреси или да је преузмете у радњи договорено време.
 

Помоћ и подршка

Уколико имате додатне недоумице око онлине куповине на maxi.rs, потражите одговоре на своја питања у секцији Често постављана питања, обратите нам се путем адресе maxionline@delhaize.rs или бесплатно позовите наш кориснички центар на број 08003537030. Биће нам задовољство да одговоримо на сва ваша питања.
 

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак