• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Достава у временским оквирима од 2 сата
  • Брза куповина
  • Спискови  

Регистрација
 
Како бисте куповани на Maxi online продавници, потребно је да направите налог. Налог на маxи.рс вам омогућава да поред онлине куповине уживате и у другим бенефитима као што су креирање спискова прозвода за лакшу и бржу куповину. Такође, пријавом за добијање неwлеттер-а ћете увек бити у току са свим нашим актуелним акцијама и промоцијама.
 

Кораци за поручивање

1.         Региструјте се
2.         Одаберите термин за испоруку
3.         Додајте производе у корпу
4.         Поручите 
5.         Уколико сте успешно направили поруџбину, добићете мејл као потврду поруџбине
 

Проналажење производа
 
Ради боље прегледности производи су подељени у више категорија и подкатегорија где су вам на располагању и неколико опција сортирања и филтрирања производа. Поред тога, уношење жељеног термина у поље за претрагу још један је од начина како да једноставно пронађете производ који желите.
 

Квалитет производа
 
Квалитет прозвода који ће вам бити испоручени преко Maxi online продавнице је исти као и квалитет производа у нашим продавницама. Како бисмо осигурали да до вас стигну најсвежији производи, артикли из категорија свеже месо, воће, поврће и сва роба која се чува на температурном режиму се комисионирају на дан испоруке. Роба са температурног режима се транспорутује у специјалним термо-бокс кутијама како би хладни ланац остао непрекинут до вашег прага.
 

Врсте услуга
 
Производе поручене преко maxi.rs можете добити на жељену адресу ако одаберете опцију Достава на адресу или их можете преузети у једној од одабраних продавница уколико се определите за опцију Преузимање у радњи.
 

Термини за доставу/преузимање поруџбине
 
Термин за доставу/преузимање бирате сами. Саветујемо вам да на самом почетку куповине одаберете жељени термин како бисте видели који термини су слободни. Термин можете одабрати и до 7 дана унапред, а на располагању су вам 4 термина дневно. Испорука се врши сваким радним даном и суботом од 8ч до 20ч у следећим терминима:
8-11ч
11-14ч
14-17ч
17-20ч
 
 

Минимална вредност корпе и трошкови доставе
 
Минимална вредност поруџбине за услугу доставе на адресу и за услугу преузимања у радњи је 2000 динара. Трошкови доставе на адресу за поруџбине чија је вредност од 2000 динара до 3000 динара износе 200 динара. Достава на адресу је бесплатна за поруџбине чија је вредност преко 3000 динара. Услуга преузимања поруџбине у радњи се не наплаћује.

Начин плаћања

Робу поручену за доставу на адресу можете платити онлајн платним картицама приликом поручивања или приликом преузимања, платним картицама или готовином.
Роба поручена за преузимање у радњи се плаћа искључиво приликом преузимања платним картицама. 
Купци регистровани као правна лица имају и могућност вирманског плаћања.
 

Процес поручивања
 
Након што сте додали све жељене производе у корпу, обабрали врсту услуге, термин за доставу/преузмање и начин плаћања, само још један клик вас дели од завршетка процеса поручивања. Након тога, на вама је само да сачекате своју испоруку на жељеној адреси или да је преузмете у радњи договорено време.
Расположивост артикала може да се разликује на дан комисионирања ваше поруџбине у односу на дан поручивања. У случају да неки од поручених артикала није на располагању на дан припреме поруџбине, наш кориснички центар ће вас контактирати како бисмо вам понудили адекватан заменски артикал.

Помоћ и подршка

Уколико имате додатне недоумице око онлине куповине на maxi.rs, потражите одговоре на своја питања у секцији Често постављана питања, обратите нам се путем адресе maxionline@delhaize.rs или бесплатно позовите наш кориснички центар на број 08003537030. Биће нам задовољство да одговоримо на сва ваша питања.
 

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак