Maxi logoMaxi logo

undefined

По категорији

По теми

Затвори
Опште позната је ствар да ћеш у Макси супермаркетима пронаћи нешто свеже сваког дана! Разлог је врло једноставан – баш као и ти, делимо љубав према храни. Зато нам је важно да намирнице из наше понуде на твојој трпези засијају беспрекорним квалитетом. Без обзира да ли данас спремаш велики породични ручак, тражиш брзу ужину или окупљаш пријатеље на вечери, твој најближи Маџи је адреса на којој ћеш пронаћи све потребне састојке: воће и поврће контролисаног квалитета, месо провереног порекла и хлеб који за тебе припремамо и печемо у радњи!   
ВОЋЕ И ПОВРЋЕ КОНТРОЛИСАНОГ КВАЛИТЕТА
 
Свака воћка и поврћка пре него што стигне у нашу радњу, а потом и до твог стола, пролази низ ригорозних анализа квалитета, како би ми били сигурни шта продајемо, а наши купци знали шта купују. Пре свега, произвођачи и услови производње пролазе строгу контролу, а приликом увоза проверавамо и све потребне сертификате. Након тога, воће и поврће се контролише при пријему у наш дистрибутивни центар, а да би квалитет био константан прописане су и недељне лабораторијске анализе. 
МЕСО ПРОВЕРЕНОГ КВАЛИТЕТА И ПОРЕКЛА

Увек свеже месо, било да је паковано или у ринфузу, резултат је строгог процеса контроле који почиње већ на фармама произвођача, што нас чини јединим малопродајним ланцем који овде започиње своју контролу. Поред хигијенских услова на фармама, од наших произвођача захтевамо и испуњавање свих захтева Закона о добробити животиња током њиховог узгоја. Потврду квалитета гарантују и контроле у дистрибутивном центру од стране стручних лица, контрола приликом пријема у сваком супермаркету, као и свакодневна контрола у расхладним витринама од стране вашег месара.
СВЕЖЕ ПЕЧЕН ХЛЕБ
 
Врло добро знамо да врућ и свеж хлеб додаје потпуно нову димензију у сваки оброк. Зато, док купујеш све намирнице за свој следећи оброк, у Маџи супермаркетима чак и у послеподневним часовима можеш пронаћи тек испечен багет о чијем квалитету не треба да бринеш.