• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Достава у временским оквирима од 2 сата
  • Брза куповина
  • Спискови  

Стојимо чврсто иза обећања да будемо Боље место за рад, Боље место за куповину и Бољи комшија и изузетно нам је важно да нашим купцима омогућимо најбоље искуство при свакој посети нашим продавницама. Управо зато смо се посветили стварању инклузивне продавнице, која почиње већ са Mega Maxi хипермаркетом, али се наша мисија ту не завршава. Желимо да наше продавнице буду још приступачније особама са инвалидитетом, да наши купци могу своју куповину обавити што угодније и једноставније.  

У  остварење овог важног циља кренули смо уз велики ентузијазам и мотивацију. Инклузивна продавница нашла се и као тема студије случаја наше компаније на престижном студентском такмичењу ЕСТИЕМ организације. Како бисмо били сигурни на који начин најбоље можемо да допринесемо, јако нам је била значајна и повратна информација, па смо на овом путу добили велику подршку Савеза удружења Србије за помоћ особама са аутизмом, као и Савеза слепих Србије.

Mega Maxi је зато богатији за три новитета: мирне сате куповине, тастер за помоћ при обављању куповине и приоритетну касу за особе са инвалидитетом, а ово су само први кораци у остварењу наше мисије стварања још инклузивније продавнице. Јер смо увек ту за вас. 
 

Сваког дана од 14х до 15х у Mega Maxi-ju на Ади одржаваће се мирни сати куповине. У овом периоду у нашој продавници ће осветљење у извесној мери бити смањено, музика тиша, а неће се чути рекламе и обавештења путем разгласа. Овим путем желимо да нашим купцима који су осетљивији на сензорне промене омогућимо да куповину обаве у што пријатнијој атмосфери. У овом периоду у току дана наставићемо да пружамо најбољу услугу свим нашим купцима, али ће искуство куповине бити додатно унапређено и обогаћено. 

При уласку у Mega Maxi, на инфо пулту, постављен је тастер за помоћ при обављању куповине. Притиском на тастер, неко од наших запослених ће доћи до инфо пулта и пружити потребну подршку. Овим новитетом желимо да пружимо додатну могућност особама са инвалидитетом, како би искуство куповине у нашој продавници учинили још бољим. Свесни смо тога да различити типови инвалидитета могу да на различите начине утичу, или не утичу, на обављање куповине. Зато овим додатком, услугом која стоји на располагању нашим купцима, желимо да уважимо различитост потреба и сваком купцу који притисине тастер, пружимо најадекватнији вид подршке. 

У новитете Mega Maxi-ja на Ади, уврстили смо и две приоритетне касе, за труднице и особе са децом, као и за особе са инвалидитетом. Иако све наше касе стоје на располагању свим нашим купцима, желимо да на овај начин, а посебно у случају гужве, осигурамо бржи пролазак кроз касу, као и уколико је потребно, пружимо додатну подршку и унапредимо куповину. Континуирано радимо на томе да у нашим продавницама створимо што пријатнију атмосферу и одговоримо на потребе наших купаца, јер чврсто верујемо да одлазак у продавницу није само куповина производа, већ читаво искуство које треба бити што угодније за сваког нашег купца.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак