• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Бесплатна достава у термину који сами бирате
  • Брза куповина
  • Спискови  

Вода, извор живота и здравља, тако лако доступна, доноси бенефите којих најчешће нисмо свесни. Воду ништа не може да замени, а често заборавимо да је довољно пијемо. Уз редовну и правилну конзумацију воде врло брзо ћете донети видљиве промене у вашу свакодневницу.

Унесите сваког дана 2л воде

Како бисте постигли овај циљ нека вам чаша или флашица воде увек буде при руци и тако вас подсећа на овај важан ритуал.

Очистите свој организам

Млака и топла вода такође имају важан утицај на наш организам. Оваква вода подстиче детоксикацију и варење, као и циркулацију у нашем телу.

Редовна хидратација чува вашу кожу

Улога воде при регулисању влажности коже, њене гипкости и еластичности је немерљив. Правилним уносом ћете регулисати суву кожу и успорити њено старење.

Не претерујте са уносом

Иако нам се можда чини да с водом никад не можемо претерати – то није истина. Умереност и редовност су најважније навике како би правилно хидрирали себе и свој организам.
 

Више воде – више енергије!

 Вода је најважнији извор енергије у нашем организму и губитак само 1% воде у телу може довести до губитка чак 10% енергије. Зато је важан специфичан одабир природне минералне воде која ће добринети нутритивном богатству исхране. Одличан избор за то је Мг Мивела која у 1л воде садржи препоручени дневни унос магнезијума, који доприноси нормалном раду нервног система и мишића, укључујући и срце.
 

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак