Maxi logoMaxi logo

undefined

По категорији

По теми

Затвори
Вода, извор живота и здравља, тако лако доступна, доноси бенефите којих најчешће нисмо свесни. Воду ништа не може да замени, а често заборавимо да је довољно пијемо. Уз редовну и правилну конзумацију воде врло брзо ћете донети видљиве промене у вашу свакодневницу.
Унесите сваког дана 2л воде

Како бисте постигли овај циљ нека вам чаша или флашица воде увек буде при руци и тако вас подсећа на овај важан ритуал.
Очистите свој организам

Млака и топла вода такође имају важан утицај на наш организам. Оваква вода подстиче детоксикацију и варење, као и циркулацију у нашем телу.
Редовна хидратација чува вашу кожу

Улога воде при регулисању влажности коже, њене гипкости и еластичности је немерљив. Правилним уносом ћете регулисати суву кожу и успорити њено старење.
Не претерујте са уносом

Иако нам се можда чини да с водом никад не можемо претерати – то није истина. Умереност и редовност су најважније навике како би правилно хидрирали себе и свој организам.
 
Више воде – више енергије!

 Вода је најважнији извор енергије у нашем организму и губитак само 1% воде у телу може довести до губитка чак 10% енергије. Зато је важан специфичан одабир природне минералне воде која ће добринети нутритивном богатству исхране. Одличан избор за то је Мг Мивела која у 1л воде садржи препоручени дневни унос магнезијума, који доприноси нормалном раду нервног система и мишића, укључујући и срце.