• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Достава у временским оквирима од 2 сата
  • Брза куповина
  • Спискови  

Find your place at Delhaize

О програму
 
Find Your Place @Delhaize је наш талент програм намењен младим професионалцима који желе да своје прве каријерне кораке направе у корпоративном окружењу велике интернационалне компаније која је лидер у малопродаји на нашем тржишту. Циљ програма Find Your Place @Delhaize је да се полазницима пружи неопходно знање и искуство како би по завршетку програма имали могућност да се прикључе нашем тиму који броји скоро 13.000 запослених.  
 
Кроз програм полазници ће имати прилику да се упознају са радом сектора, као што су: Операције и Ланац снабдевања, Комерцијални послови, Људски ресурси,  Финансије и рачуноводство, ИТ, Стратегија и развој формата и правни послови, и да на основу својих афинитета и показаних вештина одаберу где ће стећи радно искуство. Поред практичних знања, за полазнике ће бити организован програм тренинга неопходних за успешан почетак каријере. Током програма ће радити на пројекту чије резултате ће имати прилику да представе лидерима компаније. Њихов рад ће, на основу претходно креираног плана рада, подржавати ментор и буддy. 
 
 
Заинтересовани кандидати се могу пријавити до 11. октобра на линку: https://posao.delhaize.rs/
 
Пронађи своје место у Delhaize Serbia!
 
Услови за кандидате:

Завршене основне академске студије или си студент мастер студија
Највише годину дана радног искуства 
Добро познавање енглеског језика
Добро познавање рада у МС Оффице пакету
Развијене комуникационе вештине
Креативно размишљање
Спремност за тимски рад
 

Ана Јовић

Ћао, ја сам Ана, имам 24 године и завршила сам Факултет Организационих Наука у Београду. Део програма Find Your Place @Delhaize постала сам победом на такмичењу Case Study Show. Прилику да учим и усавршавам се добила сам у сектору Category Management, где сам се и запослила на позицији Assistant of Sourcing Manager for Fruits and Vagetables. Од свих лепих искустава које носим са праксе истакла бих отвореност колега, спремност да помогну и поделе знање и искуство које имају, као и позитивну атмосферу која влада унутар тима. Пријавом на програм добијате могућност да стечено знање примените у пракси, учествујете на различитим радионицама и развијате се како на приватном тако и на пословном плану, као и да напревите први у низу корака у својој каријери и пронађете своје место у пословном свету. Срећно свима!

Лука Прело

Здраво свима, ја сам Лука, имам 23 године и тренутно сам на мастер студијама на Факултету организационих наука. Препоручио бих свима програм FYP@Delhaize јер сматрам да је веома добро конципиран и обезбеђује добру основу за даљи рад. Први месец је предвиђен за обилажење објеката сва три формата како би се стекла шира слика о начину пословања и свакодневним изазовима, из угла менаџера објеката и регионалних менаџера. У наредним месецима, по преласку у Службу подршке, поред свакодневних обавеза спроводе се радионице за овладавање различитим вештинама, алатима и софтверима, што је још једна корисна ствар коју доноси програм. Оно што бих посебно истакао јесте ангажовање, посвећеност и спремност свих колега да помогну у савладавању и решавању свакодневних процеса и обавеза.      

Невена Ђокић
 
Здраво свима! Моје име је Невена, имам 24 године и завршила сам Саобраћајни факултет. Најбоље о Find Your Place@Delhaize програму чула сам још на почетку студирања и знала сам да ћу се пријавити када дође време. Сам процес селекције је био врло узбудљив, а своје место добила сам у сектору Ланац снабдевања - набавка. Првих неколико месеци провела сам у нашем ДЦ-у, где најјачи утисак на мене остављају ментор и buddy – људи са толико искуства а опет толико ентузијазма и оптимизма. Какав ветар у леђа! Затим, добијам јединствену прилику да будем део пројекта имплементације система за аутоматско поручивање робе, где сам након завршетка праксе добила и запослење. Узбудљиво, динамично, непредвидиво! Заиста одлична прилика за све младе и амбициозне људе, који желе да уче од најбољих и да на прави начин започну своју каријеру.
 

Тамара Живановић

Ћао свима. Моје име је Тамара и имам 24 године. Завршила сам Саобраћајни факултет у Београду. По завршетку студија, од професора сам сазнала за праксу Find Your Place и одлучила да се пријавим. Примљена сам у сектор Ланца снабдевања – набавка, где сам имала прилику да радим са дивним колегиницама које су у сваком тренутку биле ту за мене. У току праксе отворила се могућност да пређем у други тим у оквиру Ланца снабдевања који ради на пројекту увођења система за аутоматско поручивање робе. Мислим да је то била најбоља прилика коју сам могла да добијем на почетку своје каријере. На том месту сам и остала да радим. Презадовољна сам. Пре свега, тим у којем радим је одличан, а рад на пројекту је једно велико искуство. Delhaize Serbia је компанија која је мени пружила могућност да много тога научим и сматрам да је ова пракса идеална прилика за све оне који почињу своју каријеру.   
 

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак