• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Бесплатна достава у термину који сами бирате
  • Брза куповина
  • Спискови  

Find your place at Delhaize

Компанија Делeз Србиjа објављује конкурс за програм пракси Find Your Place @Delhaize за све дипломце који желе да се усавршавају и своју каријеру граде у малопродаји!
 
Конкурс је отворен од 23. септембра до 23. октобра, а кроз процес селекције биће изабрано петнаесторо полазника будуће генерације програма Find Your Place @Delhaize који ће имати прилику да са нашим тимом започну своје професионалне каријере. Пријавите се на: https://posao.delhaize.rs/
 
О програму
 
Find Your Place @Delhaize је један од програма за младе таленте који Делeз Србиjа реализује сваке године и кроз који дипломци имају прилику да се упознају са компанијом и њеним пословањем, као и да се усавршавају у складу са својим факултетским усмерењима и личним преференцама.
 
Услов за кандидате је да су завршили основне академске студије и имају максимум годину дана радног искуства. Такође, неопходно је да кандидати добро познају енглески језик, рад у МS Office пакету, имају развијене комуникационе вештине, способност решавања проблема, спремност за тимски рад и мултитаскинг. Компанија Делeаз Србиjа ће на основу ових критеријума одабрати петнаесторо полазника који ће имати прилику да ’’пронађу своје место у компанији Делeз Србиjа’’.
 
Фаза I - Свој развојни пут кроз програм кандидати започињу у Сектору операција (Малопродаја) и прву недељу ће провести у сваком од наших формата - Макси, Темпо и Shop & go, као и недељу дана на терену кроз директан рад са Дистрикт менаџером. Циљ ове фазе програма јесте упознавање са основама пословања наше компаније.
 
Фаза II – У току наредних пет месеци полазници добијају прилику да “пронађу своје место” кроз стручно усавршавање у једном од сектора компаније, а у складу са својим афинитетима. Сваки од полазника имаће свог званичног ментора, али и buddy – а, који ће бити ту да свакодневно ради на развоју сваког од полазника.
 
Током овог периода, поред свакодневних радних задатака, полазници ће проћи кроз сет Soft Skills тренинга у организацији нашег тима за едукацију и развој запослених.
 
Такође, полазници ће у оквиру различитих тимова радити на додељеним пројектним задацима које ће на крају програма представити лидерима компаније. Циљ програма Find Your Place@Delhaize је да се сви полазници активно припремају за своје професионалне каријере, као и да се у складу са перформансама и потенцијалом које покажу, као и нашим компанијским потребама, по завршетку програма прикључе нашем тиму.  
 
Области у којима полазници програма имају прилику да се усавршавају су:
Category management, Финансије и рачуноводство, Техничко одржавање, Ланац снабдевања, Стратешки Маркетинг, Корпоративне комуникације и Људски ресурси.
 
Заинтересовани кандидати се могу пријавити до 23. октобра на линку: https://posao.delhaize.rs/
 
Дођите да заједно стварамо бољи осећај куповине!
 

Слађана Петровић, 25 година 
 
Здраво, ја сам Слађана, имам 25 година и завршила сам Економију на Економском факултету у Суботици. Када сам се пријавила за Find Your Place @Delhaize програм нисам тачно знала шта могу да очекујем од њега. Како сам пролазила кругове селекције расло је моје самопоуздање и жеља да баш ја будем изабрана. Сећам се првог сусрета са колегама који су добили прилику да буду део Find Your Place тима. Сви пуни ентузијазма и поноса што су баш они изабрани у тако јакој конкуренцији. Од првог дана нам је све било организовано, имали смо менторе који су нам били на располагању за било које питање. Првих месец дана провели смо обилазећи радње, а затим је свако од нас почео да ради у сектору за који је одабран. Сматрам да сам за пар месеци доста научила, али и да се учење наставило и након праксе. Срећом, и пре краја праксе, понуђено ми је запослење. Сада мислим да је програм Find Your Place@Delhaize најбоље што је могло да ми се деси пре 6 месеци јер у овој компанији видим могућност да растем и напредујем.
 

Јован Пејчиновић, 24 године
 
Ћао, моје име је Јован, тренутно сам на мастер студијама на Економском факултету у Београду, а као полазник FYP@Delhaize 2018 био сам у одељењу План и анализа. Будући да сам одувек желео да градим своју каријеру у свету финансија, своје место сам касније нашао у контролингу, на позицији Финансијског аналитичара за контролинг и извештавање. Компанија Делез Србија, као један од највећих пословних система у Србији пружа велике могућности за учење, у ком год сектору се налазили. Колеге ће вам бити људи који су међу најбољима у свом послу, а уколико сте спремни да учите и да се развијате у својој области, сигурно сте на правом месту. Срећно! 
 

Стефан Шорак, 25 година
 
Здраво свима, моје имe је Стефан Шорак, завршио сам Економски факултет у Београду а своје месту у Find Your Place@Delhaize програму сам пронашао у Финансијама. Посебан део FYP@Delhaize програма представља упознавање суштине бизниса наше компаније. Обилазак продавница сва три формата је за мене било веома значајно, јер сам ту имао прилику да научим ствари које су ми користиле да боље разумем функционисање једног великог система као што је Делез Србија. Током прве фазе програма колеге су нас спроводиле кроз објекте и објашњавале нам све што је потребно да знамо о пословању једне наше продавнице. Такође, могао сам да видим у чему се разликују наши формати Maxi, Shop & Go и Темпо и да стекнем детаљнији увид у то како сваки од њих функционише. Посебан утисак на мене оставила је и посета нашем дистрибутивном центру у Пазови, у оквиру које смо могли да видимо како пристижу производи, где се складиште и како одлазе ка нашим продавницама широм земље. Прва фаза програма је за мене билa од великог значаја у мом даљем развоју у компанији и допринела је стварању широке слике и веома сам срећан што сам имао прилику да будем део Find Your Place тима.
 

Јелена Бибић, 24 године 
 
 Ћао, зовем се Јелена Бибић имам 24 године и долазим из Шида. Током праксе Find your place @Delhaize изузетно јак утисак на мене је оставио однос са ментором и бадијем. Одушевљена сам жељом и вољом да поделе своје знање и искуство са полазницима и помогну нам да направимо прве кораке у каријери. Нарочито бих истакла реченицу приликом упознавања ментора којој је остала доследна током мог боравка у одељењу кредитне контроле и наплате потраживања: ,,Једино се љубав и знање дељењем множе!“
 

Дина Игић, 24 године 

Здраво друштво! Моје име је Дина и прилику да постанем полазник FYP@Delhaize 2018 добила сам победом на Case Study Show такмичењу. Сви смо упознати са чињеницом да је бизнис изузетно динамичан и свеобухватан и да поред многих корисних ствари којима може да те научи носи са собом и велики број изазова. Сваке године полазници програма FYP@Delhaize се деле у групе и имају прилику да раде као тим на пројекту током читавог трајања програма, решавајући неки од пословних проблема. Тимски рад на овим пројектима карактерише мултисекторална стуктура. На тај начин овај програм ти омогућава да, осим практичног искуства које стичеш у оквиру пословања у мултинационалној компанији, боље упознаш људе са којима си на програму. Такође, пројекат подстиче полазнике да истражују, стичу ширу слику о пословању, анализирају сложеност процеса и да као крајњи исход дођу до решења реалног пословног проблема, на ефикасан начин.  Ово је још један од бенефита програма, који ти заиста омогућава да нађеш своје место и припремиш се за рад у компанији.

Наталија Јањић, 24 године 
 
Здраво, ја сам Наталија и добила сам прилику да започнем своју каријеру у компанији Delhaize Serbia у одељењу за Људске ресурсе и организациони развој. Програм FYP@Delhaize осмишљен је тако да осим учења и рада у сектору у којем смо, имамо прилику да се развијамо на softskills радионицама на различите теме. Сматрам да су ове радионице значајне како за лични, тако и за професионални развој, а посебно су допринеле стварању добре атмосфере и повезивању свих полазника. Током целог програма осећала сам подршку искуснијих колега из компаније, а тек на самом крају програма сам постала свесна свог развоја и напретка, који се наставио након што сам добила прилику да наставим своју каријеру у команији Делез Србија. По мом мишљењу програм Find Your Place@Delhaize је јединствен по томе што узима у обзир потребе сваког полазника, професионални развој и усавршавање су у фокусу, а подршка коју полазници добијају од ментора и бадија је од великог значаја и подстиче радозналост и истраживање.
 

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак