• Брза куповина
  • Спискови  

ДОРУЧКУЈ КАО КРАЉ, РУЧАЈ КАО ПРИНЦ, А ВЕЧЕРАЈ КАО ПРОСЈАК.


Макси ти поручује да је Доручак обавезан. Нека твој сваки дан почне добром енергијом, која ће те покренути у нове победе.  Нема више изговора да за доручак немамо времена и  да га је тешко спремити. Пробуди се 5 минута раније, прескочи селфи, позив, фркет, али немој доручак.
 
Макси ти даје даје идеју за енергтски богат и укусан оброк, који се јако брзо спрема. То је сендвич са Златиборац сендвич саламом, ајваром Бакина Тајна и Тонус хлебом. 
 
Ова три производа можеш јести у комбинацији или посебно, у складу са твојим финим укусом.

Пријатно! 
 
Ваш Макси!  
 

ЗЛАТИБОРАЦ

ЗЛАТИБОРАЦ

У Златиборцу, породичној компанији која је модернизацијом прешла пут од мале мануфактурне производње до лидера у производњи трајних сувомеснатих производа, квалитет представља темељ пословања.
 
Компанија је настала очувањем вековне традиције сушења и димљења меса која је отпочела 1885. године, у несвакидашњем амбијенту златиборског села Мачкат. У сусрету ветрова Медитерана, Алпа и Карпата, на диму буковог дрвета настају аутентични сувомеснати деликатеси препознатљиве ароме.
 
Оно што Златиборац производе чини јединственим јесу географско подручје, традиционалне рецептуре које су трансформацијом подигнуте на ниво индустријске производње, уз очување изворних постулата, али и сушење меса на диму суве буковине.
 
На тржишту Златиборац послује посредством две различите категорије производа, трајни и полутрајни сувомеснати производи. Богат асортиман трајних сувомеснатих производа чине четири основне групе: пршуте и печенице, кобасице и саламе, танка сланина и чварци и маст. Полутрајни сувомеснати производи обједињују чак 30 производа, а чине је следеће групе производа: виршле, шунке и паризери, кобасице за печење и кување, као и димљени полутрајни производи.
 
Најсавременија техника укрштена с традиционалним методама даје финални производ који је лако препознатљив по специфичном мирису и укусу.
 

УКУС ЛЕТА У ЗЛАТИБОРАЦ СЕНДВИЧИМ

У данашње време, варијације на тему сендвича су безбројне. Нека главна звезда вашег сендвича буде Златиборац сендвич салама, а ми вам дајемо савете да ваш сендвич сачува све битне укусе и састојке.
 
Разне врсте хлебова и пецива се пуне најчешће са разним врстама шунке, сендвич салама, танке сланинице, па до кобасица, виршли и осталих месних прерађевина. 
 
Наравно, салате, поврће и сиреви су незаобилазни састојак сваког сендвича. Уколико још увек не можете да се одлучите који је ваш омиљени сендвич, пробајте и друге комбинације састојака, а рецепте за нове идеје погледајте у нашим предлозима рецепата.
 
Свакако да нема једног рецепта који бисмо могли прогласити најбољим за сендвич. Све зависи од личног укуса. Међутим, врло је важно да се придржавате основних правила када правите свој „најбољи“ сендвич. 
 

1. Јачи мириси су увек бољи 
Састојци као што су пикантна Златиборац сендвич салама, Златиборац мортадела или неки јачи сир, увек ће учинити и сам укус сендвича интензивнијим. Наиме, хлеб је неутралног укуса и умањује све остале укусе. 
 
2. Салата или лиситићи сира иду на врх
Јачи укуси увек иду на дно како би хлеб упио и мирис и укус, а листиће салате и сира ставите увек на врх, преко осталих састојака. 
 
3. Путер или маргарин је обавезан
Уколико не желите да вам сендвич буде гњецав, обавезно премажите доњи део хлеба путером или маргарином, јер ће он створити водоотпорни слој који неће дозволити соковима из намаза или надева да продру у хлеб. 
4. Намаз мора да буде влажан
Уколико желите да осетите укусе свих омиљних састојака, намаз или сос морају да буду влажни, јер се једино тако укуси преносе до рецептора на језику, којима осећамо различите укусе. 
 
Ако примените ове савете, сваки ваш следећи Златиборац сендвич биће најбољи!
 

БАКИНА ТАЈНА

Развој бренда Бакина Тајна започео је 2003. године. У духу традиционалне кухиње наших бака, производи Бакина Тајна припремају се на домаћи, природан начин трудећи се да сачувамо оно најбоље из плодова природе. Воће и поврће бере се ручно, а тајна припреме је у крчкању односно, спором кувању на ниским температурама чиме се чувају хранљива својства плодова. Користе се искључиво природни састојци, без додавања конзерванса, вештачких боја и арома, а резултат су сласни, укусни и здрави производи Бакине Тајне који су освојили потрошаче у преко 28 земаља.

Ајвари (Домаћа зимница)

Само најбоље паприке постају део тајне наших ајвара. Пажљиво печена, ољуштена и сецкана паприка у ајвару Бакина Тајна у потпуности чува сва своја ароматична и храњива својства, јер јој се не додају шећери, конзерванси и адитиви. Ајвари Бакина Тајна су специјалитет у којем се ужива, припремљена од стране правих мајстора, улепшаће вам дан.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак