• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Достава у временским оквирима од 2 сата
  • Брза куповина
  • Спискови  

ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ ОБРАЧУНАТЕ СА БАКТЕРИЈАМА!
 
Никада нисте превише далеко од бактерија, јер се оне крију и у вашој ВЦ шољи. Време је да објавите рат бактеријама и покажете им ко је главни! 
 
ДОМЕСТОС УНИВЕРЗАЛНО СРЕДСТВО
 
Доместос Extended Power густи дезинфицијенс избељивач уништава чак и најотпорније микробе, укључујући бактерије, гљивице, споре и вирусе.
Бактерије, пазите се!
Супериорна густина
Дуготрајнији ефекат
 
Упутство за употребу:
 
Неразређен - за дезинфекцију и дуготрајну заштиту од микроорганизама:
– ВЦ шоља: сипати испод ивице шоље (отприлике 80 мл) и оставити да делује око 30 минута како би уништио бактерије, вирусе, гљивице и споре. За оптималну дуготрајну заштиту од каменца и микроорганизама користити производ барем једном дневно.
– Кухињске/купатилске цеви (судопера, када, туш кабина): сипати средство у одводне цеви како бисте их дезинфиковали и уклонили непријатан мирис (водећи рачуна да не дође у контакт са површинама које долазе у контакт са храном и пићем). Оставити да делује око 30 мин и темељно испрати.
Разређен- за дезинфекцију: 
– Подови и радне површине (које не долазе у контакт са храном и пићем): сипати 180 мл Доместоса на 5 литара воде. Исперите после 60 минута, за сјајне и дезинфиковане површине. Неразређен не користити за чишћење подова.
– Крпе и сунђери (који не долазе у контакт са храном и пићем) – сипати 90 мл Доместоса на 5 литара воде ради натапања - 60 минута.
 
Разређен - за избељивање:          
– За дезинфекцију и избељивање белог веша: сипати 20 мл Доместоса на 5 литара хладне воде и оставити током ноћи да се натопи. Испрати после употребе. 
 
Безбедно користи биоцидни производ. Пре коришћења прочитај етикету и податке о производу.
 
ДОМЕСТОС ВЦ ГЕЛ
 
Доместос Power Fresh ВЦ гелови имају Мулти Џет млазницу која омогућава производу да допре чак и до тешко доступних места. Power Fresh  убија бактерије, уништава каменац и нечистоће, а уједно ствара моћни штит који спречава настајање окореле прљавштине.
Уклања окорелу прљавштину
Штити између чишћења
Боља покривеност тешко доступних места
 
Упутство за употребу:  Одвити поклопац и нанети гел равномерно испод ивице ВЦ шоље; оставите да делује, повуците воду и користите четку ако је потребно. За најбоље резултате, оставите да делује најмање 30 минута.
 
Доместос Zero Limescale ВЦ гел је средство за чишћење ВЦ шоље чија јединствена формула уклања каменац и уништава микробе који се налазе у њему. Везује се за вертикалне површине чак и испод нивоа воде.
 
Упутство за употребу:  Нанети неразређену течност равномерно испод ивице ВЦ шоље (отприлике 70 мл). Оставите да делује око 30 минута како би уништила каменац и микробе. Уколико је потребно, користите четку. За тврдокорну прљавштину, поновите процес уколико је потребно. Користити као дезинфицијенс само унутар ВЦ шоље аплицирањем неразређеног производа.
 
ДОМЕСТОС ОСВЕЖИВАЧ ВЦ ШОЉЕ
 
Доместос Power 5 Освеживач за ВЦ шољу пружа супериорну ефикасност при сваком испирању. Овај моћни освеживач је обогаћен не само једним, већ са 5 кључних бенефита за ефикасно чишћење. Са сваким повлачењем воде Power  5 ствара богату пену, спречава настанак каменца, уклања прљавштину, чини ВЦ шољу блиставом и оставља свеж и дуготрајан мирис.
Богата пена
Превенција стварања каменца
Дуготрајан мирис
Сјај
Уклањање прљавштине
 
Употреба: Окачите освеживач на ивицу ВЦ шоље, водећи рачуна да се налази на протоку воде. При замени баците преостале комаде у корпу за отпатке и поставите нови освеживач, Пажљиво оперите руке након додиривања производа.
 

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак