• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Бесплатна достава у термину који сами бирате
  • Брза куповина
  • Спискови  

Какво је то лето без најбољег освежења? 

Представљамо вам нова пива из домаћих пивара у која сада можете пронаћи одабраним МАXИ супермаркетима. Процените који је прави укус за вас и нека вам врућине не представљају проблем!

НиколаЦар – Америцан Идиот Пале Але

Свеже, цитрусно и снажно! Америцан Идиот Пале Але је прави избор за све оне који воле воћкасте ароме. Ово пиво са 5.5% алокохола нема само бруталан укус, већ има и боју која ће просто да вас мами да узмете још. Из пиваре НиколаЦар вам доносимо Америцан Идиот Пале Але – алкохолно пиће са аромом цитруса, кајсије и карамелног слада. Веома је питко и поред изражене горчине, због воћних и цитрусних укуса. Добитна комбинација од 0.33л која вас сигурно неће оставити равнодушним.  
 
Произвођач: НиколаЦар

Земља порекла: Србија
Тип пива: Пале Але

Алкохол: 5.5%
Запремина: 0.33л

Кабинет – Wheat me up

Нема лета без правог пива! Њхеат ме уп је светло пшенично пиво укусом асоцира на топло време и уживање током врелих дана. Осим што је нефилтрирано и непастеризовано, садржи кандирану кору поморанџе и селекционисан пивски квасац. Савршен спој ова два елемента брзо освежава и буди оно најлепше у вама. Пивара Кабинет ове године представља Њхеат ме уп и гарантује да куповина овог напитка сигурно неће бити још једна летња грешка. 
 
Произвођач: Кабинет
Земља порекла: Србија
Тип пива: Кабинет
Алкохол: 5.3%
Запремина: 0.33л

Бунт99 – Америkан Пале Але

Из домаће пиваре Бунт99 нам стиже Америцан Пале Але. Ово светло пиво је нефилтрирано и непастеризовано, а карактерише га светло-наранџаста боја.Прво што ћете да приметите је Цитра хмељ који даје освежавајуће цитрусне ноте које се протежу од почетка до краја, а пиво заокружују блага горчина и фина сухоћа. Ако желите да осетити потпуни ужитак пива, било би добро да пробате Бунт99 – Америцан Пале Але зато што вам је загарантована права експлозија укуса. 
 
Произвођач: Бунт99

Земља порекла: Србија
Тип пива: Америцан Пале Але
Алкохол: 5.5%
Запремина: 0.33л

Каш – Ryezen

Препознатљив укус, квалитетни састојци и време које стручњаци из Каш пиваре улажу у своје првокласно пиво врхунског кваилтета, без адитива и конзерванса, оно је што издваја и чини да Рyезен буде препознатљиво тамно, мутно пиво на тржишту. Рyезен је ИПА са уделом раженог слада који му даје уљастије тело, карактеристичну арому раженог зрна и богатији и пунији укус. Пиво је таман толико хмељено да добро избалансира горчину, већи садржај алкохола и цитрусну ароме хмеља. Врло питко и богато пиво, наравно потпуно нефилтрирано и непастеризовано. 
 
Произвођач: Каш пивара

Земља порекла: Србија
Тип пива: Индиа Пале Але
Алкохол: 6.5%
Запремина: 0.33л

Бунт99 – Цлассиц (Ирисх) Дрy Стоут

Ако волите комбинацију кафе и чоколаде, а обожавате пиво – онда ћете сигурно да уживате у Цлассиц (Ирисх) Дрy Стоут пиву. Пивара Бунт99 производи савршен напитак са укусом прженог слада, који је врло сличан кафи и који ће одушевити сваког правог пивопију. Иако садржи осредњу количину алкохола, ово тамно але пиво ће вас освојити својим чоколадно-кафеним афтертејстом. Цлассиц (Ирисх) Дрy Стоут је пиво средње густине, слатког укуса са трунком киселости. Ово нефилтрирано и непастеризовано пиво ће бити омиљено пиће овог лета свим сладокусцима, љубитељима пива.
 
Произвођач: Бунт99
Земља порекла: Србија
Тип пива: Ирисх Дрy Стоут

Алкохол: 5.8%
Запремина: 0.33л

Бунт99 – Индиа Пале Але

Из домаће пиваре Бунт99 нам стиже светло але пиво, нефилтрирано и непастеризовано. Индиа Пале Але је препознатљиво по црвеној боји која је уједно и обележје ИПА. Ово пиво је цветне ароме и средње горчине, али је доста јако са чак 6.5% алкохола. Црвенкасто мутно пиво ће вам са својим укусом тропског воћа освежити лето и олакшати врућине. Сваки пивопија ће знати да цени спој пријатног укуса и високог процента алкохола. Експерти из занатске пиваре Бунта вам гарантује да ћете уживати у сваком гутљају.
 
Произвођач: Бунт99

Земља порекла: Србија
Тип пива: Индиа Пале Але
Алкохол: 6.5%

Кабинет – СуперНова

Ово специјално тамно пиво доноси прави ватромет укуса – ту су диња, манго и мандарина, а нежне цветне ароме уз савршени хмељни микс и уљасто тело воде вас на пут егзотичног Индиа Пале Але. Флашица од 0.33л чистог задовољства. Кабинет СуперНова садржи шест различитих врсти хмеља, који су складно сложено у палети боја и мириса коју само ИПА може да понуди. Савршени партнер за све оне који би да дуге летње дане освеже и убрзају једним (или више) добрим пивом.
 
Произвођач: Кабинет
Земља порекла: Србија
Тип пива: Индиа Пале Але

Алкохол: 6.8%
Запремина: 0.33л

Кабинет – Плаво

Из домаће пиваре Кабинет нам стиже један од најпопуларнијих стилова пива који оригинално потиче из Белгије. Златно-бакарне боје, са обилном снежно белом пеном и израженом густином већ при првом погледу Плаво одаје утисак веома снажног пива. У овом светлом пиву осећају се бисквитне и естарске (јабука) компоненте које прати арома аниса. Лето је можда врело, али зато је ту Плаво! Овај напитак од хмеља ће вас сигурно увек освежити својим фантастичним сплетом укуса.
 
Произвођач: Кабинет
Земља порекла: Србија
Тип пива: Белгиан Але
Алкохол: 6.2%
Запремина: 0.33л

Кабинет – БррКааа

 
БррКааа спада у освежавајућу врсту пива, често различитих нивоа ароматичности, средње јаког тела. У овој флашици преовлађује цитрусна арома најближа поморанџи, коју су дале две америчке сорте хмеља комбиноване у дрy хопу. Густа, кремаста пена уз златну боју пива додатно доприноси утиску свежине, која је главна црта Бркиног веселог карактера. Занатска пивара Кабинет нам доноси посебно светло Але пиво, које ће вам сигурно ово лето учинити још боље. 
 
Произвођач: Кабинет
Земља порекла: Србија
Тип пива: Америцан Пале Але
Алкохол: 5.0%
Запремина: 0.33л

Компас Пиво Индиа Пале Але

Оригинални стил пива је први пут направљен у првој половини XИX века у Великој Британији и путовало је 6 месеци око Африке све до Индије где су били британски војници. Ова верзија пива је омогућила да укус пива остане нетакнут током дугачког и топлог путовања. Домаћа пивница Компас вам нуди сасвим нови укус Индиа Пале Але пива. Њихова верзија прати идеју која се искључиво тиче хмеља: вишеслојна арома, укус и горчина. Ово непастеризовано и нефилтрирано пиво ћете гарантовано заволети на први гутљај!
 
Произвођач: Компас
Земља порекла: Србија
Тип пива: Индиа Пале Але
Алкохол: 6.9%
Запремина: 0.33л

Компас Лагер

 
Компас Лагер је направљен по рецепту класичног америчког пилснера који су користили немачки мигранти у Сједињеним Америчким Државама пре прохибиције 1930. године. Због ниског квалитета слада у то време, пивари додају кукуруз пиву како би обогатили екстракт. Данас то није потребно зато што стручњаци из домаће пиваре Компас користе искључиво сировине високог квалитета: немачки Пилснер слад, хмељ пореклом из Словеније, а домаћи кукуруз користе ради слаткоће пива. Сваки пивопија ће знати да цени ову савршену комбинацију састојака.
 
Произвођач: Компас
Земља порекла: Србија
Тип пива: Лагер
Алкохол: 6.1%
Запремина: 0.33л

Корс Црафт Беер Сунстоне 

 
Земунска пивара Корс вам доноси посебан баварски тип светлог лагера домаће производње. Корс Црафт Беер Сунстоне је освежавајућег благог укуса док му горки хмељ даје једва приметну ноту оштрине. Његова боја ћилибра привлачи, а 5.2% алкохола ће пробудити жељу за још једним гутљајем. Природно, нефилтрирано, непастеризовано пиво врхунског квалитета се прави без коришћења конзерванса. Заборавите врућине и уз Корс Црафт Беер Сунстоне можете да се потпуно препустите освежавајућем таласу овог хмељног напитка.
 
Произвођач: Корс Мини Пивара
Земља порекла: Србија
Тип пива: Виенна Лагер
Алкохол: 5.2%
Запремина: 0.5л

Корс Гриззлy

 
Хмељ у венама, лимета и ананас у устима, са пале, карамелним и пшеничним сладом уз додатак Рyе слада створена је Корс Гриззлy. Дах ће вам најбоље освежити Симцое у дрy хопу са Амарилло хмељем и нећете моћи да одолите ужитку. Снага овог моћног медведа произилази из пажљиво одабране комбинације јечмених светлих и карамелних сладова уз додатак раженог слада. Корс Гриззлy одликује пун укус и горка палета, са цитрусним и смоластим аромама хмеља у позадини. 
 
Произвођач: Корс Мини Пивара
Земља порекла: Србија
Тип пива: Америцан Пале Але
Алкохол: 5.8%
Запремина: 0.5л

Корс Лараха

Корс Лараха ће сигурно бити фаворит свим љубитељима јачег пива. Из занатске радње Корс долази напитак који са 6.1% алкохола и интересантном бојом једноставно мами да зграбите и освежите се уз велики ужитак са сваким гутљајем. Карактеристика стила је процес природне производње без додатака вештачких арома уз селекционисани пиварски квасац, чиме се добијају познате ароме банане и каранфилића. Глатка структура је последица квасца и пшеничног слада, добијен је пун укус, које прате ароме коре наранџе и коријандера.
 
Произвођач: Корс Мини Пивара
Земља порекла: Србија
Тип пива: Герман Хефењеизен
Алкохол: 6.1%
Запремина: 0.5л

Салто Пале Але 

Из београдске радионице пива коначно је стигао Салто, светло, мутно непастеризовано пиво. Благу сладну основу прати букет цветних, цитрусних и зачинских арома пореклом од хмеља. Салто одликује баланс тропских нота хмеља (попут грејпа, мандарине, зове) и меке, пријатне горчине. Ово мутно пиво је инспирисано америчким ИПА стилом (Индиа Пале Але), има изразито јаку хмељну арому, али мањи садржај алкохола и мање горчине него класично ИПА пиво. Резултат је питко, избалансирано, освежавајуће пиво пуног укуса.
 
Произвођач: Салто
Земља порекла: Србија
Тип пива: Пале Але
Алкохол: 5.7%
Запремина: 0.33л

Вилд Оранге Пале Але

 
Њилд Оранге Пале Але је светло и мутно пиво боје брескве, веома питко и освежавајуће. Богатог укуса у којем до изражаја највише долази слатка наранџа. Укусу попут јутарњег сока од наранџе, који се даље развија у зрело тропско воће са слатком и сочном завршницом. Из новосадске пиваре поручују да је Њилд Оранге Пале Але опасно захмељен, мутан и заводљив, бучан и мио! Летњу гужву увек можете да зауставите на кратко уз најбољи предах са освежавајућим пивом и слатком наранџом.
 
Произвођач: 3бир
Земља порекла: Србија
Тип пива: Пале Але
Алкохол: 5.0%
Запремина: 0.33л

3Бир Њалкер ИПА

 
За све љубитеље Индиа Пале Але пива стручњаци из новосадске занатске радње 3бир су спремили напитак због кога ћете сигурно пожелети да прошетате до продавнице. У питању је Њалкер – за кога кажу да је узбудљив, снажан и отмен. Ово пиво је балансиране горчине и потпуно уравнотежено, иако се у завршници ипак осећа слатко горка сензација. Њалкер је освежавајућа и лагана ИПА која оставља јак утисак, укусом и појавом. Без сумње може да буде ваш кратки предах током високих температура.
 
Произвођач: 3бир
Земља порекла: Србија
Тип пива: Индиа Пале Але
Алкохол: 6.5%
Запремина: 0.33л

Пожурите у најближу МАXИ и Темпо продавницу:

Maxi онлајн продавница
Maxi, Горњоградска 11а, Земун
Maxi, Делта Цитy, Јурија Гагарина 16, Нови Београд
Maxi, Булевар Ослобођења 44, Београд
Maxi, Господар Јованова 39-41, Београд
Maxi, Кнез Михаилова 54, Београд
Темпо, Вилине Воде бб, Београд
Темпо, Текелијина бб, Нови Сад
Темпо, Булевар 12. фебруара 80, Ниш
Темпо, Угао улица Саве Ковачевић и Миодрага Влајића Шуке, Крагујевац
Темпо Ада, Обреновачки друм 3, Београд
Темпо Врачар, Бачванска 21, Београд

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак