• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Бесплатна достава у термину који сами бирате
  • Брза куповина
  • Спискови  

Делезе Србија је чланица међународног трговинског ланца Ахолд Делезе који послује на три континента у једанаест земаља, са седиштем у Зандаму, у Холандији. Од доласка у Србију компанија интензивно ради на проширењу асортимана, константном подизању квалитета, унапређењу рецептура и дизајну. Делезе Србија је на тај начин, остала највећи трговински ланац у нашој земљи, који послује кроз три формата. На крају 2018. године имала је више од 12.000 запослених и више од 400 малопродајних објеката формата: Макси, Шоп & Го и Темпо.

Маxи супермаркети су најпрепоручиванији ланац, препознат по широком асортиману и високом квалитету свежих производа (воће и поврће, пекара, месара). Купци препознају Макси као супермаркет са одличним ценама и најбољим промоцијама, симболично приказаним кроз Макси пчелицу – слатког водича који помаже у паметној куповини. Нови концепт Макси супермаркета, утицао је на повећање укупног задовољства купаца и позиционирао је Макси као најлепшу комшијску радњу препознату по љубазности особља и брзој услузи.

Шоп&Го су модерне комшијске продавнице истовремено прилагођене – свакодневној куповини у комшилуку, као и купцима којима треба место за брзу куповину у покрету. Шоп&Го продавнице су место где увек можете пронаћи свеже воће и поврће, као и остале намирнице. Купци препознају брзу куповину на каси, љубазност особља и угодан амбијент ових радњи.

Темпо хипермаркети су омиљено место породичне куповине због најширег асортимана производа и ниских цена.Потрошаче очекује узбудљива куповина, са једноставним сналажењем, ниским полицама и угодном атмосфером.Темпо је препознат као најбоља трговина у граду у којој потрошачи могу пронаћи све што им је потребно на једном месту. Одличне промоције и фокус на специјалним сезонама су оно што Темпо разликује од осталих радњи.

На 33 км удаљености од главног града, компанија поседује модеран Дистрибутивни центар који пружа изузетну подршку свакодневном пословању компаније, као и основу за будући раст. Дистрибутивни центар обезбећује висок квалитет и свежину производа и поседује 120 утоварно/истоварних позиција.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак