• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR

Добро дошли у наш тим!

Мала разлика између наше породице и свих осталих у Србији је то што наша породица броји преко 12.000 чланова. 
Сви ми који смо чланови породице Делез Србија, у потпуности разумемо како период прилагођавања на ново окружење може бити захтеван. Верујемо да имате много питања и различита очекивања која се односе на Ваш почетак у нашој компанији. Имајући то у виду, искористили смо прилику да креирамо јединствено искуство укључивања запослених у посао. 
Процес укључивања у посао разликује се у зависности од позиције и врсте радног места. Првих неколико дана имаћете прилику да упознате организацију, тимове, посао, кључне сараднике, а истовремено, то ће бити прилика да се боље упознамо. Са циљем да Вам олакшамо прилагођавање на нов тим и средину, креирали смо јединствен систем, где сваки новозапослени има свог буддy-ја, који је ту да му помогне и пружи подршку кад год затреба. 
Стало нам је да се од самог почетка осетите као део нашег тима и да осетите атмосферу која га одликује. 
 

Дођите да се развијамо и растемо заједно

Ми смо компанија која улаже у раст и развој свих запослених и уколико желите да нам се придружите на том путу – добродошли сте! 
Како ми то радимо? 
Број чланова нашег тима стално се повећава, посвећени смо отварању нових продавница, а лични раст и развој сваког члана тима је оно на шта посебно обраћамо пажњу. 
Заједно радимо на развоју вештина, знања и личних карактеристика захваљујући различитим развојним приликама које компанија нуди. Неговање тимског духа и учење кроз размену искуства је важна одлика наше компаније, па се тако можете наћи у улози ментора, али и менторисаног. Можете бити „сенка“ неком од колега како бисте стекли увид у неке нове процесе и начине размишљања, али и имати своју „сенку“, а поред тога можете учествовати у бројним тренинзима и обукама.
Наша компанија нуди бројне могућности за развој и напредак. На Вама је да дођете и искористите их! 
 

Плата и још много других погодности..

Рад у динамичном окружењу, усавршавање са професионалнцима у различитим областима, и слободно изношење мишљења је оно што одликује рад у нашој компанији. Вреднујемо и подстичемо аутентичност и различитост и једнако мислимо на сваког од 12 000 чланова нашег великог тима. 
Поред плате, уз нашу бенефит картицу, сви запослени имају право на 6% попуста у свим нашим Маџи, Темпо и Схоп&Го продавницама. Бенефит картица такође пружа могућност остваривања права попуста и до 50% за различите категорије код различитих екстерних сарадника из више области рада: 

Здравље
Позоришта
Банке и осигурање
Књижаре
Спорт и Фитнес
Одмор и путовања
Мода и лепота
Техничка роба
Ресторани и кафићи
Дечији Кутак
Забава и много других ствари
 
За запослене који су достигли одређени сениоритет спремили смо посебне пакете награђивања:
Приватно здравствено осигурање
Право на на службени аутомобил
Краткорочни и дугорочни бонус план
 
Циљ нам је да рад у нашој компанији што више прилагодимо Вашим потребама, те нудимо и следеће могућности: 
Рад од куће (за запослене у Служби подршке могућност рада од куће 2 пута месечно)
Клизно радно време 
 

Осим тога..

Мислимо на децу наших запослених
 
Новогодишњи пакетићи 
Наши најмлађи су нам стално у средишту пажње, а посебно у периоду празника. Сваке године обрадујемо око 5.000 малишана новогодишњим пакетићама, уз забавне Деда Мразове чаролије.
 
Ђаци прваци
Трудимо се да сваку генерацију наших ђака првака испратимо у школу на најбољи могући начин. Са нашим колегама родитељима и њиховом децом делимо узбуђење и радост. Сваке године децу очекују поклони уз незаборавну журку, али и  едукације о здравим навикама и здраво послужење!
 

Бринемо о здрављу наших запослених

Обезбедили смо специјалистичке прегледе за наше запослене, а поред тога много пажње посвећујемо здравом животу и спортским активностима. Ту смо да подржимо запослене у учешћу на маратону, а поред тога и сами организујемо Спортске дане у 3 града у Србији, где наши запослени имају прилику да са својим породицама проведу дан у природи уз спортске игре, здраву храну и супер провод. Уколико волите одбојку, фудбал, кошарку, или неки други спорт можете се прикључити некој од Делез Србија екипа и уживати у добром дружењу и енергији. Такође, сваког првог петка у месецу, запослени имају прилику да уживају у здравом послужењу Макси кувара и добију идеје за рецепте које ће уврстити у своју здраву исхрану.

Одвајамо време за дружење и опуштање

Стало нам је да запослени своје паузе проведу квалитетно и у доброј атмосфери, зато смо отворили Собу за релаксацију у Служби подршке, као и у Дистрибутивном центру. Сада запослени имају место за дружење, упознавање, опуштање, и игру. Посебно је воле љубитељи билијара, стони фудбала, пикада и сонy плаy статион игрица! За највеће ентузијасте – ту су и турнири које често организујемо.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак